Elimination of whey proteins by electrocoagulation: investigation of some key operational parameters and modeling

Type de document :
Article dans une revue
Desalination and Water Treatment, FHF, 2017, 68, pp.143 - 152. 〈10.5004/dwt.2017.20342〉
Liste complète des métadonnées

https://hal-clermont-univ.archives-ouvertes.fr/hal-01656413
Contributeur : Christophe Vial <>
Soumis le : mardi 5 décembre 2017 - 16:11:17
Dernière modification le : jeudi 11 janvier 2018 - 06:28:14

Identifiants

Citation

Nidal Fayad, Tania Yehya, Fabrice Audonnet, Christophe Vial. Elimination of whey proteins by electrocoagulation: investigation of some key operational parameters and modeling. Desalination and Water Treatment, FHF, 2017, 68, pp.143 - 152. 〈10.5004/dwt.2017.20342〉. 〈hal-01656413〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

29