Impact of reducing nitrate/nitrite levels on the behavior of Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes in French dry fermented sausages - Université Clermont Auvergne Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Meat Science Année : 2018

Impact of reducing nitrate/nitrite levels on the behavior of Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes in French dry fermented sausages

Laurent Picgirard
  • Fonction : Auteur
Emilie Parafita
  • Fonction : Auteur
André Lebert
Thierry Grégori
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 789861
  • IdRef : 182228592
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02023584 , version 1 (18-02-2019)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02023584 , version 1

Citer

Souad Christieans, Laurent Picgirard, Emilie Parafita, André Lebert, Thierry Grégori. Impact of reducing nitrate/nitrite levels on the behavior of Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes in French dry fermented sausages. Meat Science, 2018, 137, pp.160-167. ⟨hal-02023584⟩
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